ПРИЯТЕЛИПлан за работата на Сдружението през 2013г.

П  Л  А  Н    З  А    Р  А  Б  О  Т  А    П  Р  Е  З    2 0 1 3  Г.

 

1.Проучване, подготовка и стартиране на създаване на филм описващ промените в собствеността и начина на стопанисване на спортните бази на основните софийски спортни клубове.

2.Подготовка и провеждане на Конференция за българския спорт и мястото на ЦСКА в него.

3.Участие във всички досегашни детски турнири с дарения.Разширяване на тези участия с нови турнири.

4.Подготовка и провеждане на летни спортни турнири за деца по черноморието.

5.Почитане на ветераните юбиляри с подаръци и тържества.

6.Провеждане на четвърти благотворителен бал за ветераните на ЦСКА.

7.Създаване на форма за сътрудничество с БК“ЦСКА“.Кандидатстване в тяхното Сдружение.

8.Повишаване на медийната ни активност.

9.Разширяване функциите на сайта с ново видео и повече актуална информация за ЦСКА.

10.Издаване на нови книжки.

11.Непрекъсната работа по фенската активност и обществените каузи.

 

Отчет на УС за работата на Сдружението през 2012 г.

О  Т  Ч  Е  Т    Н  А    УС    З  А    Р  А  Б  О  Т  А  Т  А    П  Р  Е  З    2 0 1 2 Г.

1.Сдружението пое за своя сметка наемите на ДЮШ на ЦСКА за Балона на Колодрума за 5 седмици,където малките възрастови групи тренираха през март 2012г.

2.Сдружението изиска разрешение и постави за своя сметка пет Звезди в Алеята на Славата.

3.Сдружението организира и проведе честване за 30-годишнината от победата на ЦСКА над Ливърпул.

4.Сдружението участва с подаръци на летния турнир на ДФК“Звездичка“-Бургас.

5.Сдружението участва с подаръци на детския футболен турнир „Петър Жеков“.

6.Организирахме и проведохме тържество по случай 60-годишния юбилей на големия Ангел Рангелов.

7.Участвахме за пореден на общинския турнир по плуване за „Купата на Кмета“ като раздадохме награди.

8.Участвахме отново на общинския турнир по волейбол за деца като раздадохме награди.

9.Инициирахме и проведохме благотворителна кампания „За спасяване на ВК“ЦСКА“.Кампанията продължава успешно и сега.

10.Организирахме и проведохме третият „Новогодишен бал посветен на ветераните“ като го съчетахме с тържествено откриване на „Звездите“.

11.В продължение на цялата година Сдружението поддържаше обществена и медийна активност.

 

Общо събрание

П О К А Н А   З А   Г О Д И Ш Н О   О Т Ч Е Т Н О – И З Б О Р Н О   О Б Щ О   С Ъ Б Р А Н И Е

Н А   С Д Р У Ж Е Н И Е   „Ч Е Р В Е Н И   С Ъ Р Ц А“ .

Каним всички съдружници на годишно отчетно-изборно събрание .Събранието ще се състои на 10.02.2013 год. от 16:00 ч. в зала“Америка за България“ в Ректората на Софийския университет.Дневният ред на събранието ще бъде следният:

1.Отчет на УС за дейността на Сдружението през 2012 година.

2.Приемане план за работа през текущата 2013 година.

3.Промени в Устава на Сдружението.

4.Избор на нов Управителен съвет и неговия Председател.

5.Разни.

Събранието е отворено за журналисти и гостуващи организации.

От Управителния съвет

 

Баскетбол 2012

Б А С К Е Т Б О Л Е Н   Т У Р Н И Р

Сдружение“Червени сърца“ взе поредното си участие в детски спортен турнир.На състоялият се баскетболен турнир организиран от Столична община ние отново взехме участие във формата на спонсорство.Всички млади състезатели бяха наградени от членът на УС Румен Атанасов с подарък спортна раница с емблемата на ЦСКА. Всичките малчугани до един останаха приятно изненадани и удовлетворени.Чрез своите малки жестове членовете на Сдружението се надяваме,че макар и косвено сме накарали някои от тях да продължава да спортува и същевременно да заобича нашият любим клуб.С това участие годишната ни програма за турнирите приключи и ние с нетърпение ще очакваме следващата пролет,когато отново с пълни ръце ще посетим детските спортни събития.

От УС

 

Кампания за спасяване на ПВК"ЦСКА"

Cherveni_Surca_Al._Popov_Verka_Nikolova_Ivan_GarelovВолейболен клуб ЦСКА и сдружение „Червени сърца“ започват инициатива за спасяване на клуба под мотото „100 сърца за ЦСКА“

Кампанията търси 100 всеотдайни към волейбола сърца, които да подкрепят финансово ЦСКА и да спомогнат за намирането на нов собственик на клуба

Ръководството на волейболен клуб ЦСКА и сдружение „Червени сърца“ представиха днес на пресконференция в БТА кампанията „100 сърца за ЦСКА“, насочена към спасяването на волейболния клуб. Организаторите се обръщат с призив да се съберат 100 сърца – независимо дали са отделни личности, сдружения от хора, организации или компании, които да подпомогнат клуба с 1000 лв. до края на 2012 г. Със събраната сума от 100 000 лв. ЦСКА ще може да продължи своето съществуване и участие във волейболното първенство, а в дългосрочен план се цели намирането на нов собственик на клуба.

Председателят на сдружение „Червени сърца“ Сергей Славчев връчи събраните в началото на кампанията средства в размер на 5000 лв. на старши треньора на мъжкия отбор Александър Попов. Костадин Петков, зам. председател на сдружението, представи специално направено за кампанията знаме, което ще събира подписите на всички подкрепили инициативата, като накрая ще бъде връчено на бъдещия собственик на волейболния тим.

Търсим своите 100 звезди сред хората, които наистина обичат волейбола. И ако вие сте истинско червено сърце и имате възможността лично да ни подкрепите с цялата сума или сте просто 100 човека, обединени с по 10 лв. в името на тази кауза, за нас вие сте еднакво важни в този труден момент. Обръщаме се и към всички организации на привърженици от цялата страна, както и в чужбина – подкрепете ни“ – призова Сергей Славчев.

Намираме се в изключително тежко финансово състояние и се надяваме на успех с кампанията, която подемаме. Имаме спешна нужда от финансови средства, за да покрием текущите разходи, свързани с подготовка и участие на всички наши формации във волейболното първенство, за ремонт на двете ни зали – „Васил Симов“ и „Армеец“ и техните прилежащи съоръжения, за изплащане на заплати на играчите. Голямата ни цел обаче е да намерим нов собственик и спонсор на клуба, с чиято помощ да се върнем по пътя на успеха от 2008 година, и да постигаме големи спортни резултати на национално и международно ниво, които са присъщи и отговарят на марката „ЦСКА“. Пожелавам си догодина да отбележим нашата 65-та годишнина с ясно бъдеще и стабилни основи“ – заяви Александър Попов.

Верка Николова, директор на ДЮШ в ЦСКА и ръководител на женското направление, сподели необходимостта от успешно протичане на кампанията, за да могат децата да тренират и да се развиват в нормални за волейбола условия. „За нас е важно и държавата да прояви подкрепа, защото един от най-успешните български клубове, независимо дали това е ЦСКА, Левски, или някой друг, заслужава да се развива в нормална конкурентна спортна среда“.

Журналистът Иван Гарелов, който също взе участие в пресконференцията, призова всички обществени деятели и спортни личности, които обичат ЦСКА, да се включват в кампанията и да подкрепят волейболния клуб. Това вече сториха певицата Мария Илиева, председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев, старши треньорът на националния отбор по баскетбол и на Левски Константин Папазов, организацията на феновете на ЦСКА „Офанзива“, привърженици на ЦСКА от Брюксел, веригата магазини за дома и градината Mr. Bricolage, компаниите „Публисис“, „Експрес 2000“ - гр. Сливен, „Интеграл Дизайн“.

С кампанията „100 сърца за ЦСКА“ хората, които застават зад нея, се обръщат към многомилионната публика в България и извън нея. Те призовават всички почитатели на спорта да обединят усилия, защото не става дума само за спасяването на ЦСКА, а за спасяването на спорта и неговото значение като социална дейност в страната. Всеки подпомогнал кампанията, ще има възможност да отправи специално видео обръщение защо е подкрепил инициативата. Видеоматериалите ще бъдат разпространени в социалните мрежи и сред медиите.

Хората могат да даряват средства на банкова сметка в Банка ДСК – ЕАД:

IBAN: BG97STSA93000020638392 

BIC: STSABGSF 

Титуляр на сметката: Сдружение „Червени сърца“

Основание за плащане: Дарение

 

Подкрепилите инициативата ще получат договор за дарение, който може да бъде свален и попълнен от уеб-сайта www.cskavolley.org, както и потвърждение за каква цел са използвани събраните средства.

 

 

Допълнителна информация за кампанията може да бъде намерена в следните канали:

Телефон: +359 2 8718 171; +359 897 858 150 

E-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

www.redhearts.eu

www.cskavolley.org

www.youtube.com/vccska

www.facebook.com/pvkcska

www.twitter.com/vccskasofia

 

 

 

 
Страница 4 от 5

Обръщение

Декларация на Фен клуб "Chicago Reds"

състоянието на любимия ни клуб в последно време предизвика доста разногласия както сред червената фенска маса, така и сред самите нас. Хилядите километри разстояние не бяха пречка и до нас да стигне вълната на недоволство към сегашното състояние на клуба. В тази връзка бихме искали да заявим, че Фен клуб "Chicago Reds" подкрепя всяка една инициатива за промяна на статуквото и връщане на отбора там където му е мястото - на върха! Като всички червени фенове и ние се надяваме нещо да се случи и отбора да тръгне в друга посока.

прочети повече

НОВИНИ СДРУЖЕНИЕ

ЦСКА ЗАВИНАГИ

Анкета

Харесахте ли номинациите в Конкурса за късометражен филм?
 

Новини за ЦСКА

Кой е тук?

В момента има 54 посетителя в сайта

Търсене