ПРИЯТЕЛИТурнир по плуване за "Купата на Кмета"

Т  У  Р  Н  И  Р    П  О    П  Л  У  В  А  Н  Е    З  А    „К  У  П  А  Т  А    Н  А    К  М  Е  Т  А“

За трета поредна година Сдружение „Червени сърца“взе участие в този турнир за деца като раздаде на всеки участник чантички с емблемата на „ЦСКА“.Състезанието се проведе на 14.11.12г. в 33-то СОУ в ж.к.“Люлин“.Взеха участие над 200 деца от София.Емоцията ,която всеки път ни залива при работата с тези малки спортисти ни мотивира да продължаваме да даряваме отново и отново и ние ще продължим да го правим и занапред.

 

„Червени сърца” отпразнуваха 30 години от победата на ЦСКА над Ливърпул

Днес отборът на ЦСКА отпразнува 30 години от историческата победа над Ливърпул с 2:0 през 1982 година, съобщи официалният сайт на „армейците”.

Любезен домакин на събитието бе кафе „ Червени шампиони” на стадион „ Българска армия”, а инициативата бе на сдружението „Червени сърца”.

Всички присъстващи от състава на ЦСКА получиха златна статуетка със звезда и специално изработено флагче, на което е изобразен отборът от 1982 година. статуетките бяха раздадени от уредника на музея на Спортната слава на ЦСКА – Александър Манов.

Славните армейци получиха поздравителен адрес от зам. началника на отбраната – генерал-майор Йордан Йорданов.

Специални слова по случай годишнината произнесоха директорът на пресслужбата на клуба – Иван Ченчев, председателят на сдружението „Сърца червени”, както и председателят на Клуба на привържениците – Димитър Ангелов.

Президентът на ЦСКА Димитър Пенев също поздрави легендите.
 

Петър Жеков раздаде награди на своя първи турнир

311281_200684820066858_802991923_n

ФК „ВИА” организира 1-ви детски футболен турнир „Петър Жеков”, който се превърна в истински празник на футбола за над 60 от най-малките футболисти от отборите на Славия, ВИА, ЦСКА, Локомотив и Конелиано. Всички участници в надпреварата получиха медали, купи, флагчета, раници и топки лично от легендарния централен нападател Петър Жеков. Денис Стефанов от Локомотив бе определен за най-добър вратар. За най-добър защитник бе избран Денис Милотинов от ЦСКА. Юлиан Илиев от ВИА взе награда за най-добър полузащитник. Голмайстор на турнира стана Михаил Милев от Славия, който вкара 9 гола. Купата за Фъерплей отиде при Конелиано, които имаха в своите редици двама млади футболисти на по 4 години.На този турнир феновете от Сдружение „Червени сърца“отново участваха под формата на дарители и наградиха малките спортисти с по една спортна раничка с емблемата на ЦСКА.

 

 

 

Резултати от мачовете:

1-ви мач: ФК „ВИА” - ПФК „ЦСКА” – 4:3

2-ри мач: ФК „Конелиано” - ПФК „Славия” – 0:9

3-ти мач: ПФК „Локомотив” - ФК „ВИА” – 0:3

4-ти мач: ПФК „ЦСКА” - ФК „Конелиано” – 5:0

5-ти мач: ПФК „Славия” - ПФК „Локомотив” – 5:2

6-ти мач: ФК „ВИА” - ФК „Конелиано” – 2:0

7-ми мач: ПФК „ЦСКА” - ПФК „Славия” – 0:4

8-ми мач: ПФК „Локомотив” - ФК „Конелиано” – 4:0

9-ти мач: ФК „ВИА” - ПФК „Славия” – 2:8

10-ти мач: ПФК „ЦСКА” - ПФК „Локомотив” – 3:1

http://fc-via.alle.bg/


 

Фенове на ЦСКА създават сдружение "Червени сърца"

В четвъртък (29 октомври 2009 г.) от 18:00 часа в зала 1 на столичния хотел "Родина" ще бъде учредено сдружение с нестопанска цел "Червени сърца" (RED HEARTS"), съобщиха инициаторите - група привърженици на ЦСКА от различни поколения и професии. Идеята е за първи път у нас гражданската активност в областта на спорта да бъде формулирана чрез ясна законова рамка и програма.  

В член 1. на Устава на организацията е записано, че "Червени сърца" е автономно, доброволно, демократично, самоуправляващо се неполитическо сдружение с нестопанска цел, обединяващо юридически и физически лица, които са съмишленици на идеята за популяризиране на спорта и физическото възпитание. По-нататък в статута е отбелязано, че сдружението има за цел да консолидира привържениците на ЦСКА (София) в България и чужбина в интерес на спорта и за създаване на по-добра обществена среда.

Основната идея наред с приноса за възпитанието на подрастващите и предпазването им от негативните явления на съвременността е приобщаването на все повече хора от всички възрасти към традициите и ценностите на Дармейския" клуб. За тази цел сдружението ще предлага различни обществени форми за популяризиране на славната история на ЦСКА, за работа с ветераните, децата и юношите. Предвидени са инициативи и турнири за подпомагане на подрастващите, на хора в неравностойно положение, както и съвместни дейности с общински, държавни и частни организации за реализиране на общи програми. Естествено цялата многопосочна активност на сдружението ще се осъществява в тясно сътрудничество с ПФК ЦСКА АД и Националния клуб на
привържениците на ЦСКА.

На учредителната сбирка в четвъртък в хотел ДРодина" ще бъде предложен проект за Устав, в който се предвижда избирането на Управителен съвет и председател, както и определянето на встъпителен и годишен членски внос. В основния документ на организацията са записани всички детайли по участието, управлението и контрола на средствата и дейностите. По този начин за първи път у нас доброволната гражданска инициатива в областта на спорта ще бъде регламентирана според националното и европейското законодателство за реализация на заявените общественополезни цели.

Сдружение "Червени сърца" ще бъде вписано в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел на Софийски градски съд и така ще се превърне в официален субект на гражданското общество в нашата страна.

Инициаторите канят привържениците на ЦСКА от всички региони на България, както и съмишленици на предложените идеи, в четвъртък (29 октомври т.г.) в зала 1 на столичния хотел "Родина". По време на учредителната сбирка всеки от присъстващите ще може да се запознае с Устава и проектодокументацията и да участва в избирането на управителните органи. Оттам нататък процесът на приобщаване ще продължи за всички, които виждат своето място в сдружение "Червени сърца".

topsport.bg

 

ПЛАН ЗА РАБОТА ЗА 2012Г.

1.Продължаване работата по фенската активност за промени и довеждането и до реализация.

2.Участие с награден фонд в пролетният ученически турнир по плуване в гр.София.

3.Участие с награден фонд в уч.турнир по баскетбол”3-ти март”.

4.Участие с награден фонд на спортните лагери на ДФ”Лъвчетата”.

5.Изискване на разрешение и поставяне на Звезда в Алеята на славата на Ив.Зафиров.

6.Заплащане на чл.внос и подаряване на 100бр.фланелки за подпомагане на дейността на БК”ЦСКА-Червено знаме”.

7.При необходимост заплащане на наем за спортните съоръжения ,на които ще се проведе юношеският футболен турнир организиран от ДЮШ на ЦСКА.

8.При необходимост финансова помощ за наем на спортна база за тренировки на ДЮШ на ЦСКА.

9.Почитане на юбилярите ветерани в ЦСКА с подаръчни артикули.

10.Организирането и провеждането на детски футболен турнир.

11.Участие с награден фонд в турнирът по плуване за деца за”Купата на кмета”

12.Участие с награден фонд на ученическият турнир по волейбол организиран от Община София.

13.Участие на ученическият турнир по шах на Столична община.

14.Участие при възможност и целесъобразност на други детски турнири с осигуряване на награден фонд.

15.Организиране и провеждане на 3-ти Новогодишен благотворителен бал посветен на ветераните.

16.Връчване на 3 купи на изявени деца от ДЮШ на ЦСКА за постиженията им през 2012г.:

-Купа за най-техничен състезател на името на Д.Якимов

-Купа за най-добрият състезател на името на Хр.Стоичков

-Купа за най-висок спортен дух на името на Г.Денев

17.Определяне чрез анкета между феновете и награждаване на футболист №1 на ПФК”ЦСКА” за 2012г.

18.Събиране и дигитализиране на съществуващ видео архив.Показването му във интернет за свободно ползване.
 
Страница 5 от 5

Обръщение

Декларация на Фен клуб "Chicago Reds"

състоянието на любимия ни клуб в последно време предизвика доста разногласия както сред червената фенска маса, така и сред самите нас. Хилядите километри разстояние не бяха пречка и до нас да стигне вълната на недоволство към сегашното състояние на клуба. В тази връзка бихме искали да заявим, че Фен клуб "Chicago Reds" подкрепя всяка една инициатива за промяна на статуквото и връщане на отбора там където му е мястото - на върха! Като всички червени фенове и ние се надяваме нещо да се случи и отбора да тръгне в друга посока.

прочети повече

НОВИНИ СДРУЖЕНИЕ

ЦСКА ЗАВИНАГИ

Анкета

Харесахте ли номинациите в Конкурса за късометражен филм?
 

Новини за ЦСКА

Кой е тук?

В момента има 6 посетителя в сайта

Търсене