ПРИЯТЕЛИ

СЪОБЩЕНИЕ

С  Ъ  О  Б  Щ  Е  Н  И  Е

Приятели, вчера се състоя среща на ръководството на Сектор Г, Ред Енимълс, Червени сърца и други фен фракции на феновете на ЦСКА.

Основната тема на срещата бе да се обсъди системата за спомоществувателство на клуба от неговите фенове и превръщането ЦСКА в социално движение.

Бяха взети следните решения:

-         Възлага се на Червени сърца да направи анализ на средствата ,замразени в Елана и да се предложи на кандидат – акционерите ,да прехвърлят тези средства в сметка за спомоществувателство на феновете.Тази идея се наложи,защото много от хората внесли пари по сметките на „Елана”не ги търсят ,смятайки че тези пари са дарени за ЦСКА.Истината обаче е че те никога не са стигали до ЦСКА и единственият начин това да се случи е самите те да си ги изтеглят от „Елана” и да ги дарят по сметката на феновете за подпомагане на клуба. В противен случай те ще си останат завинаги в разпореждане на „Елана”.

-         Ще бъде предложена сметка на неправителствана организация, която ще генерира ресурс от тези, които желаят да подпомагат  финансово клуба. Тази сметка ще бъде управлявана от феновете със знанието на ръководството на ФК ЦСКА и под общият надзор и на останалите фенски организации .

-         Ще бъдат издадени талони за дарение с номинал от 5 лева, като средствата от тяхната продажба ще отиват в предложената сметка за подпомагане на клуба. Всеки от талоните ще има образ на спортист, свързан с история и настоящето на любимия ни клуб

-         Правим конкурс за производство на фланелка с емблемата на клуба и надпис свързан със значението на емблемата за всички нас, след което ще бъдат произведени определен брой фланелки, като печалбата от тяхната продажба ще отива в сметката за подпомагане на клуба.

      Всички идеи са обсъдени с ръководството на ЦСКА и получават одобрение от тяхна страна.

      Идеята е и форма на благодарност от феновете към Ръководството за многото неща направени от тях за придобиване на активите на старото дружество,за подобряване на материалната база,за развиване на ДЮШ и естествено за грижите към представителната ни гарнитура. Каним всички фенорганизации да се включат съвместно с нас в инициативата още сега на идеен етап,за да можем заедно да я направим още по-значима и успешна.Официалното начало на инициативата ще бъде специално обявено допълнително,когато вече ще сме готови с изработването на фланелките и талоните. Тези които биха желали да са заедно с нас в тази благородна инициатива,могат да заявят това на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Само ЦСКА приятели!!

 

Обръщение

Декларация на Фен клуб "Chicago Reds"

състоянието на любимия ни клуб в последно време предизвика доста разногласия както сред червената фенска маса, така и сред самите нас. Хилядите километри разстояние не бяха пречка и до нас да стигне вълната на недоволство към сегашното състояние на клуба. В тази връзка бихме искали да заявим, че Фен клуб "Chicago Reds" подкрепя всяка една инициатива за промяна на статуквото и връщане на отбора там където му е мястото - на върха! Като всички червени фенове и ние се надяваме нещо да се случи и отбора да тръгне в друга посока.

прочети повече

НОВИНИ СДРУЖЕНИЕ

ЦСКА ЗАВИНАГИ

Анкета

Харесахте ли номинациите в Конкурса за късометражен филм?
 

Новини за ЦСКА

Кой е тук?

В момента има 19 посетителя в сайта

Търсене