ПРИЯТЕЛИ

„Червени сърца” отпразнуваха 30 години от победата на ЦСКА над Ливърпул

Днес отборът на ЦСКА отпразнува 30 години от историческата победа над Ливърпул с 2:0 през 1982 година, съобщи официалният сайт на „армейците”.

Любезен домакин на събитието бе кафе „ Червени шампиони” на стадион „ Българска армия”, а инициативата бе на сдружението „Червени сърца”.

Всички присъстващи от състава на ЦСКА получиха златна статуетка със звезда и специално изработено флагче, на което е изобразен отборът от 1982 година. статуетките бяха раздадени от уредника на музея на Спортната слава на ЦСКА – Александър Манов.

Славните армейци получиха поздравителен адрес от зам. началника на отбраната – генерал-майор Йордан Йорданов.

Специални слова по случай годишнината произнесоха директорът на пресслужбата на клуба – Иван Ченчев, председателят на сдружението „Сърца червени”, както и председателят на Клуба на привържениците – Димитър Ангелов.

Президентът на ЦСКА Димитър Пенев също поздрави легендите.
 

Обръщение

Декларация на Фен клуб "Chicago Reds"

състоянието на любимия ни клуб в последно време предизвика доста разногласия както сред червената фенска маса, така и сред самите нас. Хилядите километри разстояние не бяха пречка и до нас да стигне вълната на недоволство към сегашното състояние на клуба. В тази връзка бихме искали да заявим, че Фен клуб "Chicago Reds" подкрепя всяка една инициатива за промяна на статуквото и връщане на отбора там където му е мястото - на върха! Като всички червени фенове и ние се надяваме нещо да се случи и отбора да тръгне в друга посока.

прочети повече

НОВИНИ СДРУЖЕНИЕ

ЦСКА ЗАВИНАГИ

Анкета

Харесахте ли номинациите в Конкурса за късометражен филм?
 

Новини за ЦСКА

Кой е тук?

В момента има 26 посетителя в сайта

Търсене