ПРИЯТЕЛИ

ОТКРИТО ПИСМО

След  дълго мълчание по злободневните теми около ЦСКА,днес Управителният съвет на Сдружението „Червени сърца” реши да се обърне с това писмо към всички заинтересовани от това „ЦСКА” да пребъде. Направихме го по спешност,защото във фенската общност настъпва сериозна опасност от разпад.Провокира ни направеното изявление за саморазпускане от „Офанзива”.

Скъпи армейци,силната емоция от настоящите събития около ЦСКА изнервиха и наши и чужди.Заваляха мнения,прозрения и всевъзможни  изказванияв един или друг смисъл.

Първо искаме категорично да кажем,че мненията на чужди „специалисти”,фенчета и всякаква сган,нито ни интересуват,нито трябва да се вземат на сериозно.Още по-силно важи за онези от Герена,които ни учат на морал.Защо?! Всички знаят защо.

Второ искаме да призовем всички наши фенове към търпимост към ближния,защото когато настъпи часът/независимо от развитието на клуба/всички заедно отново трябва да застанем на червената трибуна.Защо!? Защото само хората имат смисъл,защото съществуването на клуба има смисъл заради тях.

Трето искаме да призовем отговорните фактори в процеса от страната на г-н Гриша Ганчев,да направят всичко за придобиване ако не на универсално правоприемство,то поне за придобиването на частично такова! Защо!? За да не обиждат онази не малка част от общността ни,която държи особено много на запазването на честта си,а и на клубната ни история.Това все още е напълно възможно,така че от вас зависи.

Четвърто искаме да помолим отговорните лица в процеса на изготвяне на оздравителен план от страна на г-н Васил Божков,в случай че Гриша Ганчев направи нужното за запазване на историята чрез  правоприемство да не работят по друг успореден план на неговият!Защо!? Защото съществуването на втори отбор независимо в коя група е той ще нанесе непоправими щети на общността ни.

Пето,но не и по важност искаме да се обърнем към достойните момчета от „Офанзива”.Момчета и момичета,уважаваме искренно вашите чувства и вярваме,че съвсем скоро ще се върнете при нас.Поне ще опитаме да направим всичко възможно да се случи точно така.

 

От Управителният съвет на

Сдружение”Червени сърца”

 

Обръщение

Декларация на Фен клуб "Chicago Reds"

състоянието на любимия ни клуб в последно време предизвика доста разногласия както сред червената фенска маса, така и сред самите нас. Хилядите километри разстояние не бяха пречка и до нас да стигне вълната на недоволство към сегашното състояние на клуба. В тази връзка бихме искали да заявим, че Фен клуб "Chicago Reds" подкрепя всяка една инициатива за промяна на статуквото и връщане на отбора там където му е мястото - на върха! Като всички червени фенове и ние се надяваме нещо да се случи и отбора да тръгне в друга посока.

прочети повече

НОВИНИ СДРУЖЕНИЕ

ЦСКА ЗАВИНАГИ

Анкета

Харесахте ли номинациите в Конкурса за късометражен филм?
 

Новини за ЦСКА

Кой е тук?

В момента има 20 посетителя в сайта

Търсене